Bryggeri-og drikkevareforeningens kompetansestipend 2025
Bryggeri- og drikkevareforeningen deler også i år ut kompetansestipend – men denne gangen blir det kun ett stipend. Dette er til gjengjeld på hele 75 000 kr. Stipendet skal brukes til kompetanseheving innen områder som er relevante for bransjen.

Også andre kurs/utdanninger enn rent bryggeri-/produksjonsfaglige kan være aktuelle (markedsføring/informasjon/økonomi/reiseliv m.m.). Det kan også gis støtte til personer som ønsker å arrangere kurs/opplæring i fagfelt som kan bransjen kan ha nytte av.
Linda Van Loon (Eik & Tid) og Torkjell Austad (Bygland Bryggeri) var de første mottakerne av BRODs stipendier, mens i fjor var det Snorre Andreas Engen Bigseth (Perleporten Kulturhus/Kulturbryggeri) og Sheila Halvorsrød (Mjøderiet) som trakk de lengste stråene.
Søknadsfrist: 23.mai. Vinneren offentliggjøres i uke 24.
Søknaden skal inneholde følgende informasjon:
• Beskrivelse av din rolle i dag og dine fremtidige ambisjoner.
• Beskrivelse av ønsket opplæring.
• Beskrivelse av kostnader knyttet til opplæringen
• Beskrivelse av hva du ser at utdanningen vil tilføre deg, din bedrift og/eller den norske bryggeri- og drikkevarebransjen.
• Begrunnelse for hvorfor du bør motta stipendet.
• Referanse (kollega, eller noen som kjenner deg godt)
Stipendet utbetales ved dokumentasjon på at du skal starte på kurs/utdanning. Hvis du søker støtte til å avholde kurs for medlemmene, må du legge ved en plan for gjennomføringen.
Har du spørsmål om stipendet, kontakt kommunikasjonssjef i BROD, Hege Ramseng: hege.ramseng@bryggeriforeningen.no